موسسه مجازی طب جامع اسلامی شفای قرآن

موسسه مجازی طب جامع اسلامی شفای قرآن
‏وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ وَلَا يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إِلَّا خَسَارًا‏ 
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان موسسه طب جامع اسلامی شفای قرآن و آدرس shefateb.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





سلامتی در دوری از محرّمات نهی شده در اسلام

بر ما روشن است خداوند آنچه را بر ما حرام کرده نفع دنیوی و اخروی در دوری آنها برای ما به ارمغان می­آید و بسی دارای حکمتهای فراوان است، در این بخش چند نمونه از محرّمات قرآنی که ما را به خداشناسی و ایمان بیشتر به قرآن و پیامبرr فرا می­خواند بحث می­کنیم.

1- تحریم گوشت خوک:

دانشمندان در مورد گوشت خوک و مصرف آن به بررسی پرداخته­اند که ما به اختصار نظریه ثابت شده علمی آنان را بیان می­کنیم، آنان می­گویند: «در گوشت خوک میکروبها و انگلهایی است که از بین نمی­روند و به بدن انسان منتقل می­شود و انسان را دچار بیماریهایی شدید و لاعلاج می­نماید، خوک انگلهایی به نام بالانتی دیوم و انتامیب هیستولتیک را به انسان منتقل که دچار اسهال خونی و اسهال آمیبی می­نماید، بیماری شدید شبیه باد سرخ که تاول سرخ دردناک همراه با سوزش بر روی پوست است، از نتایج مصرف گوشت خوک است، یرقان عفونی رومنا از طریق خوک به انسان می­رسد کسانی که گوشت خوک می­خورند دردهای مفصلی و تصلب شرایین در آنها بیشتر به چشم می­خورد؛ کرم کدو که حالت قلاب مانندی دارد در گوشت و شیر خوک فراوان است که از طریق حرارت از بین نمی­رود که ورود آن از طریق مصرف گوشت خوک و شیر خوک به بدن، انسان را دچار بیماری­های نارسائی گوارشی می­کند. کرم تری شینوز یکی دیگر از انگلهای خوک است که بیماریهای درد عضلانی و ضعف ماهیچه­ها و تب و عفونت خون از آثار فعالیت آن در بدن است.

آثار روانی ناشی از مصرف غذاها امری ثابت شده است و مصرف شیر و گوشت خوک روحیه انسان را از لحاظ اخلاقی دچار دو معضل می­کند: 1- خونخواری و کم شدن مهر و محبت2- بی­غیرتی ناموسی.»

خداوند متعال در قرآن می­فرماید: إِنَّمَا حَرَّمَ عَلَيْكُمُ الْمَيْتَةَ وَالدَّمَ وَلَحْمَ الْخِنْزِيرِ(بقره 73 )

خداوند بر شما مردار و خون و گوشت خوک را حرام نموده است.

2- مردار:

تحقیقات علمی ثابت کرده است که دستگاه گوارش نمی­تواند از گوشت مردار غذای سالم و خون مورد نیاز بدن را تهیه کند و نتیجتاً تبدیل به سم می­شود و در خون و بدن قرار می­گیرد، پزشکان در مورد مردار می­گویند: در بدن مردار خون رسوب می­کند و اسیدهای فسفریک و فورمیک و لالتیک بالا می­رود و این امر باعث می­شود که فوراً بدن مردار به کانون میکروبها تبدیل شود، و مصرف آن عفونت خونی و بیماریهای پوستی و استخوان به دنبال دارد، مردار فوراً میکروب وبا در هوا می­گیرد و این موضوع باعث انتقال آن می­شود، همه این موارد به دلیل این است که خون بستر تولید و جذب میکروبهاست.»

خداوند می­فرماید: إِنَّمَا حَرَّمَ عَلَيْكُمُ الْمَيْتَةَ (نحل 115)حقاً بر شما گوشت مردار حرام است.

3- خون:

با خارج شدم خون از بدن و یا از جریان افتادن آن حتی برای لحظه­ای گلبولهای سفید که کار دفاع انجام می­دهند می­میرند و این امر باعث رشد میکروبها در خون و سرحال شدن آنها می­شود؛ در کتب پزشکی در مورد خون آمده است: خون هضم نمی­شود، و بدلیل داشتن اسید اوریک و کریاتینین و دی اکسيد کربن مسموم کننده بسیار خطرناکی است و از نظر روانی انسان را دچار بداخلاقی می­کند، خون سیستم عصبی را مختل که عصبانیت­های بی مورد را بدنبال دارد.

خداوند می­فرماید: حُرِّمَتْ عَلَيْكُمُ الْمَيْتَةُ وَالدَّمُ  (مائده 3)براستی بر شما خوردن گوشت مردار و خون حرام است.

 

در سالهای 1980 تا 1987 در اروپا و آمریکا تحقیقاتی در مورد جنایات صورت گرفت که در پایان آمار آن را چنین اعلام کردند، کسانی که مشروبی هستند بیشترین جنايات را انجام می­دهند، 50% قتلها توسط انسانهای مشروب­خوار صورت گرفته است، 76% دعواهای خیابانی از آثار مصرف مشروبات بوده است، 7/89% تجاوزهای جنسی توسط مشروب­خواران انجام گرفته است، 8/79% سرقتها نیز بدست مشروب­خواران صورت گرفته است و...

مشروبات از نظر علم پزشکی چهره­ی خوبی ندارد، زیرا آنان با تحقیقات به این نتیجه رسیده­اند که:

1-           هر نوع شرابی حاوی الکل است! که به سرعت جذب خون می­شود و حدود0005/0آن دفع می­گردد.

2- شراب در کار تعدادی از سیستم عصبی اختلال ایجاد می­کند و عصب بینائی را ملتهب می­کند، و سبب ایجاد اختلالات روانی می­شود و عوارضی از قبیل هذیان­گوئی و رعشه، بیماریهای مغزی مانند جنون کورساکوف و ورینکه پدید می­آورد، و دچار ضعف ذاکره همراه با عدم توانائی کنترل احساسات و التهاب پایانه­های عصبی می­شود.

3- مصرف شراب درتولید سنگ کلیه و ورم مثانه و افزایش اوره خون که بیماری نقرس به دنبال دارد، تأثیر بالائی دارد.

4- نوشیدن شراب سیستم گوارشی را تخریب می­کند، که ظاهر شدن پلاک­های سفیدروی زبان که منجر به سرطان می­شود و خراش غشاهای مخاطی دهان و حلق و رساندن آسیب به پرزهای چشایی زبان از آثار فساد شراب است.

آمار نشان داده است 7/91% مبتلایان به سرطان مری ومعده از مصرف کنندگان مشروبات هستند. کبد از اثر نوشیدن شراب دچار تشمع(سیروز) می­شود.

5- استفاده از مشروبات خون را مختل و گلبول سفید را در آن ضعیف و قدرت جذب ویتامین را از بین می­برد، و دچار ضعف ماهیچه­های قلب می­شود.

آهن خون و اسیدکولیک و گلبولهای قرمز خون بدلیل مصرف مشروبات بسیار کم می­شوند و بیماری هموسدرین خونی نیز از آثار مصرف آن است. (و بیماریهای بسیار دیگر...)

خداوند می­فرماید: ‏يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّمَا الْخَمْرُ وَالْمَيْسِرُ وَالْأَنْصَابُ وَالْأَزْلَامُ رِجْسٌ مِنْ عَمَلِ الشَّيْطَانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ‏  - ‏إِنَّمَا يُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَنْ يُوقِعَ بَيْنَكُمُ الْعَدَاوَةَ وَالْبَغْضَاءَ فِي الْخَمْرِ وَالْمَيْسِرِ وَيَصُدَّكُمْ عَنْ ذِكْرِ اللَّهِ وَعَنِ الصَّلَاةِ فَهَلْ أَنْتُمْ مُنْتَهُونَ‏ (مائده 90و91)

‏ اي مؤمنان ! ميخوارگي و قماربازي و بتان ( سنگيي كه در كنار آنها قرباني مي‌كنيد ) و تيرها ( و سنگها و اوراقي كه براي بخت‌آزمائي و غيبگوئي به كار مي‌بريد ، همه و همه از لحاظ معنوي ) پليدند و ( ناشي از تزيين و تلقين ) عمل شيطان مي‌باشند . پس از ( اين كارهاي ) پليد دوري كنيد تا اين كه رستگار شويد، ‏ ‏ اهريمن مي‌خواهد از طريق ميخوارگي و قماربازي در ميان شما دشمنانگي و كينه‌توزي ايجاد كند و شما را از ياد خدا و خواندن نماز باز دارد . پس آيا ( از اين دو چيزي كه پليدند ، و دشمنانگي و كينه‌توزي مي‌پراكنند ، و بندگان را از ياد خدا غافل مي‌كنند ، و ايشان را از همه‌ي عبادات ، به ويژه نماز كه مهمترين آنها است ، باز مي‌دارند ) دست مي‌كشيد و بس مي‌كنيد ؟ !  ‏ ‏

خداوند در این آیات آثار مخرب از شراب را به ما اعلام می­کند و حتی یکی از پایه­های اساسی گمراهی و مشکلات روانی  و اجتماعی برمی­شمارد، در این آیات شراب قبل از سه مورد اسباب دیگر گمراهی حتی قبل از بت­پرستی آمده است؛ انگار راه گمراه شدن فکری و روانی که شیطان در میان مردم ایجاد می­کند شراب­خواری است؛ پس از آن برحذر باشیم.

5- اسراف:

اسراف به معنی رعایت نکردن حدود و زیاده­روی در مصرف است، محققین آثار اسراف را در دو بخش روانی و جسمانی چنین بیان می­کنند: «انسانی که اسراف­کار است آرامش فکری ندارد و هیچ وقت از داشته­هایش لذت نمی­برد و نمی­تواند از آن به خوبی استفاده کند، و دچار خلأ روانی می­شود که غرور و از خودبیگانگی دو بیماری مهلک از آثار اسراف هستند.

کسانی که در خوردن و نوشیدن اسراف می­کنند، خارج از بیماری­های روحی از نظر جسمی متضرر می­شوند، پاره شدن جداره معده به علت پرخوری و غلیظ­شدن خون و کمک به رشد میکروبها در بدن و کسالت در مفاصل از نتیجه اسراف است.

اسراف در نوشیدن و خوردن سوزش قلب و خناق سینه و کسالت در ناحیه صورت و سر را به دنبال دارد؛ پرخوری در مصرف گوشت تصلب شرائین و نقرس و بیماری قلب و عروق و پیری زودرس و ورم معده و روده را ایجاد می­کند.

دانشمندان می­گویند: کسانی که از پرخوری و اسراف دوری می­کنند آرامش روحی بیشتری دارند و بهتر فکر می­کنند و کمتر دچار بیماری می­شوند.

خداوند می­فرماید: وَكُلُوا وَاشْرَبُوا وَلَا تُسْرِفُوا إِنَّهُ لَا يُحِبُّ الْمُسْرِفِينَ (اعراف 31)

بخورید و بیاشامید ولی اسراف(زیاده روی) نکنید که خداوند اسراف­کنندگان را دوست ندارد.

خداوند جل و علاء در چند کلمه بصورت موجز و مفید به ما می­فهماند که اسراف و زیاده­روی انسان را از محبت خدا دور می­کند و به او ضرر دنیائی نیز می­زند.

6- زنا:

ارتباط نا مشروع زن و مرد در هر اجتماعی فساد به بار می­آورد و تمدن آن اجتماع را به تخریب می­کشاند. پیدایش هرج و مرج و نماندن رابطه مهر و محبت میان خانواده، ایجاد کشمکش­های روانی و اجتماعی از آثار زنا است.

امروزه علم ثابت کرده که بیماریهایی بسیار خطرناک نیز از نتیجه ارتباط­های نامشروع در اجتماع رواج می­یابد و یافته است! دانشمندان علوم پزشکی می­گویند: «علت انتشار بیماریهای آمیزشی اساساً به روابط جنسی آزاد و نامشروع برمی­گردد.»

اگر کتاب عملکرد سمینار جهانی بیماریهای مقاربتی(که در سال 1964 این سمینار با حضور 1500 متخصص با شرکت بیش از پنجاه کشور صورت گرفت) دقت کنیم، با اسناد مشخص شده است که بیماریهای آمیزشی طی سالهای 1950 تا 1960 در 71 کشور شیوع شدیدی پیدا کرده است؛ از این مجموع 20 کشور اروپائی است که در 19 کشور آن افزایش این بیماریها از تمام نقاط دنیا بیشتر است؛ که در کشورهای شرق مدیترانه از هر 11 کشور در 4 کشور این بیماری شایع است و حدّ شدت آن بسیار پائین است؛ در کشور آمریکا در طی 4 سال 2 برابر می­شود!

بیماریهای آمیزشی عبارتند از:

1- سیفلیس که در جهان حدود 22 میلیون نفر مبتلا وجود دارد که با آزمایشات مشخص شده است 000/708/19 نفر از طریق زنا دچار این بیماری شده­اند.

2- سوزاک که فقط در کشور آمریکا 870/1 (یک میلیون و هشتصد و هفتاد هزار) مبتلا به این بیماری مشخص که 003/632/1 نفر از طریق زنا دچار این بیاری شده­اند.

3- شانکر یا آتشک 4- گرانولوم آمیزشی 5- التهاب مهبل 6- و مهمترین بیماری ایدز که در کشورهای اروپائی و غرب گسترش می­یابد و 9/87% شیوع این بیماری از طریق زنا صورت می­گیرد.

دانشمندان می­گویند: «تنها راه نجات از این آتش­های ویرانگر کانون اجتماع دوری نمودن افراد از روابط­های آزاد و نامشروع است.»

خداوند متعال در جهت دچار نشدن به این بلاها ما را به اخلاق رهنمون می­سازد و در چند مرحله بسیار کارساز ما را به پیش­گیری حکیمانه­ای راهنمایی می­کند.

1- قرآن می­فرماید: (ای رسول) به مردان مؤمن بگو تا چشما را از نگاه ناروا بپوشند و فروج و اندامشان را(از دچار شدن به روابط نامشروع و آزاد) محفوظ دارند که این پاکیزگی برای جسم و جان(و اجتماع شما) اصلح است و البته هر چه انجام دهید خداوند کاملاً آگاه است؛ و(ای رسول) به زنان مؤمن بگو تا چشمها را از نگاه ناروا بپوشانند و فروج و اندامشان را از عمل(زشت و زنا و رابطه­های آزاد و نامشروع) محفوظ دارند. (نور 30 و31)

این آیه با توصیه به رعایت عفت که جامعه را از آلودگی می­رهاند، پیش­گیری از فساد و زنا را به حق­طلبان آموزش و امر می­کند.

2- قرآن می­فرماید: هر یک از زن ومرد زناکار را صد تازیانه بزنید و نباید رأفت و محبت نسبت به آن دو شما را از اجرای حکم الهی مانع شود، اگر به خدا و روز قیامت ایمان دارید و باید گروهی از مؤمنان مجازاتشان را مشاهده کنند، مرد زناکار جز با زن زناکار و مشرک(اجازه نداشته باشد و) نباید ازدواج کند، و زناکاران بر مؤمنان حرام هستند(که با آنان ازدواج کنند).

 (نور2و3)

اگر این حکم جاری شود مردم دچار زنا نمی­شوند و این فساد اخلاقی و اجتماعی رادرجامعه رواج نمی­دهند.

خداوند می­فرماید: و هرگز به عمل زنا نزدیک نشوید(شوخی کردن، چشمک زدن، تلفنی ارتباط برقرار کردن و...) که کار بسیار زشت است(که فرد و جامعه را از حیث اخلاقی و روانی دچار تزلزل می­کند و کانون خانواده و مهر و محبت میان انسان را پاره پاره می­کند) و راهی ناپسند است(که بیماریها و تباهی اجتماع از آثار فساد آن است.) (اسراء- 32)

7- لواط:

عمل زشتی که از طریق مقعد با مرد یا زن رابطه جنسی برقرار شود، لواط است که بسیار پلید است. با تحقیقات علمی که طی سالهای 1957 تا 1963.م صورت گرفت دانشمندان مردم را از رابطه شنیع لواط بارها با تأکید بر حذر داشتند، زیرا آنان در آزمایشات و پژوهش­هایشان به این نتیجه رسیده بودند که: «کسانی که لواط انجام می­دهند دچار تمام بیماریهای مقرابتی که از طریق زنا با اشخاص دچار می­گردند، می­شوند؛ و کنترل مقعد سست می­گردد و بیماریهای مازوخیسم روانی و ساديسم در شخص پیدا می­شود و کانون نظم خانواده­ها از هم می­پاشد، آمار نشان می­دهد 31% از خانواده­هایی که در اروپا دچار از هم پاشیدگی شده­اند(در سالهای 1959 تا 1961.م) در یکی از اعضاء(زن- مرد) عادت به عمل لواط بوده است، و 6/17% شیوع ایدز در آمریکا بدلیل روابط لواط بوده است.»

خداوند در قرآن می­فرماید: آیادر میان جهانیان شما به سراغ جنس ذکور می­روید و هم­جنس­بازی می­کنید! آیا(می­دانید) این عمل زشت و ننگین است!؟! (و مگر شما از لحاظ روانی و غیرت و از حیث پزشکی دچار فسادنمی­کنند؟) و همسرانی(حلال با حکم به رابطه مشروع) را که پروردگارتان برای شما آفریده است رها می­کنید؟! حقّاً شما(هایی که با مردان یا زنان لواط انجام می­دهید) قوم تجاوزگری(و بیمار و پستی) هستید. (شعراء 165 و166)

8- رابطه جنسی با زن حائض:

امروزه بیماریهایی در میان مردان و زنان شیوع پیدا کرده است، که آزمایشات مشخص می­کند که رابطه مرد با زنی که در حال عادات ماهانه است، باعث این فساد می­شود. تحقیقاتی در سالهای 1953 تا 1959 در مورد رابطه زن حائض با مرد در انجمنهای پزشکی مختلف صورت گرفته است که خلاصه نتیجه از این قرار است: «در شرایط طبیعی مهبل زن بوسیله ترشحاتی نرم می­شود و از آسیب محفوظ می­ماند و این ترشحات که خاصیت اسیدی دارد مهبل را از آلودگی میکروب مصون می­دارد، وجود خون حیض در مهبل باعث تغییر این حالت می­شود و نزدیکی با زنان به هنگام قاعدگی، میزان آلودگی را افزایش می­دهد، و ضررهایی متوجه هر دو(زن و مرد) می­شود، یعنی مهبل زن خراشهایی ریز برمی­دارد که دچار التهاب در مهبل می­شود، و غشای مخاطی رحم که در حال پوست اندازی است و زخم برداشته محل جمع آوری میکروبها می­شود، که گاهی به عقیم شدن زن منجر می­شود.

و مردی که با زن حائض رابطه جنسی برقرار کند، دچار التهاب مجرای بول می­شود و بیضه­هایش ضربه می­بیند و سوزش در سر ذکر او ایجاد می­شود که خود این­ها باعث می­شود بیماریهایی از جنس مقاربتی هم در مرد و هم در زن پدیدار گردد، پس برای رهایی باید مرد و زن در حالی که زن حائض است رابطه جنسی برقرار نکنند.»

خداوند می­فرماید: و از تو درباره خون حیض سؤال می­کنند، بگو: چیز آلوده­ای است و لذا در حالت قاعدگی از زنان کناره­گیری کنید و با آنان نزدیکی ننمائید و به آنها نزدیک(جنسی) نشوید تا پاک می­شوند. (بقره- 222)

9- استمناء:

کسی با دست خود ارضائی کند تا لذت جنسی ببرد استمناء انجام داده است.

متخصصان علوم پزشکی آثار استمناء را چنین توضیح می­دهند: «بیماریهای روحی تغییر مزاج بدون دلیل و حسادت و غم و اندوه بی­دلیل، گوشه­گیری مفرط و مالیخولیا از آثار شوم جلق زدن و انحراف جنسی است.

اعتیاد به استمناء شهامت را از شخص می­گیرد و او را جبون می­کند؛ دچار شدن به این عمل زشت آثار جسمانی مخربی به جای می­گذارد که عبارتند از: پژمردگی صورت، کبودی دور چشم، نقصان حافظه، خرابی اشتهاء، تنگی نفس، صدای گوشها، ضعف قوای جسمانی.»

خداوند می­فرماید: و کسانی که عورت خود را حفظ می­کنند،( از ارتباط جنسی بر قرار کردن آزاد ونامشروع یا هر نوع ارضای جنسی) مگر از همسران و یا کنیزان خود، که در این صورت جای ملامت ایشان نیست. (مؤمنون 5و6)

و در ادامه می­فرماید: اشخاصی که غیر از این(دو راه زناشوئی) را دنبال کنند، متجاوز(از حقوق انسانی و شرعی هستند و به خود ضربه می­زنند و تجاوزگر به حدود شرع) بشمار می­آیند(و زناکار می­باشند) (مؤمنون  7)

10- رضاع:

هرگاه بچه­ای کمتر از دو سال از زنی غیر از محارم خود(مادر، خاله، عمّه، جدّه، خواهر) شیر خورده، هرچند که هیچ نسبت فامیلی با او نداشته باشد(و اگر هم فامیل باشد) آن زن مادر رضاعی او می­شود و احکام شرعی بر فرزند واقعی آن زن غیر از ارث آنچه وارد است بر او نیز واقع می­گردد.

تحقیقات دانشمندان در عصر حاضر در مورد ورود شیر به بطن بچه چنین می­گویند: «شیر بر بیش از چند نوع سلول را دربردارد و دستگاه ژنتیکی شیرخوار زنهای نا آشنا را انتقال داده و چون نارس است آن را می­پذیرد، این ژنها سلولهای کودک را می­شکافند و در آن جای می­گیرند و به دستگاه ژنتیکی او می­رسند، و این باعث می­شود که شیرخوار اززن سیستم ژنتیکی و دی ان اَی بدنش با محارم زن مشابهت پیدا می­کند. ازدواج آنها با هم مشکلات عدیده روانی و پزشکی پدید می­آورد که غیر قابل درمان و بازگشت به سلامتی است، به این دلیل از نظر پزشکی محارم زن شیرده محرم شیرخوارمی­شوند.»

خداوند می­فرماید: خداوند بر شما حرام نموده است ازدواج با مادرانتان، دخترانتان، خواهرانتان، عمّه­هایتان، خاله­هایتان برادرزادگانتان، خواهرزادگانتان؛ و مادرانی که به شما شیر داده­اند، خواهر شیریتان.. (نساء  23)

11- بی­حجابی:

در سال 1879 تا 1924.م در اروپا تحقیقاتی در مورد بی­حجابی از طرف گروهی متشکل از 4 مسلمان و 11 مسیحی و 7 یهودی و 2 کمونیسم که مجموعه­ای از پزشکان و قاضی و وکیل وجامعه­شناس بودند، صورت گرفت که در پایان نتیجه را چنین اعلام کردند: در شهرهایی که زنان با لباس­های جذب­کننده و یا نیمه عریان در اجتماع رفت وآمد می­کنند چهار نوع ضرر بیشتر به شهرهای دیگر دیده می­شود که عبارتند از: 1- فساد جنسی که مدارس و دانشگاهها را دربرگرفته است و رابطه دختران و پسران در سن کم در خیابانها صورت می­گیرد و تجاوزهای جنسی و روابط آزاد نتیجه بی­حجابی است.

2- فساد بهداشتی که ازدیاد بیماریهای پوستی در میان بی­حجاب­ها و بیماریهای مقاربتی در شهرهای بی­حجاب بیشتر است.

3- مضرّات اقتصادی که در مبان جوامعی که زنان با لباسهای تنگ یا نیمه­عریان در معرض دید قرار می­گیرند رجوع به دادگاه­ها و هزینه برای رسیدگی به کشمکش خانوادگی و دعوای خیابانی رو به ازدیاد است و مهمتر از همه هزینه برای درمان بیماریهای ناشی از آن نیز بسیار بالاست.

4- فساد روانی که افسردگی در میان جوانان پسر و انحرافات جنسی در میان کودکان و نوجوانان و کم شدن بار انسانیت و سست شدن بنیان خانوده­ها از نتایج بی­حجابی است.

و در تحقیقاتی که در سال 1971 دانشمندان انجام دادند، دریافتند: «زنانی که لباس تنگ می­پوشند یا قسمتهای بدنشان در معرض دید قرار می­گیرد و نیمه­عریان می­گردند در آنان بیماری خطرناک و جدیدی شایع شده است، که پوست آنان و مویرگهای زیر پوستی را در معرض خطر قرار می­دهدو آن سرطانی صعب العلاج به نام میلانوما است.»

خداوند متعال می­فرماید: و به زنان با ایمان بگو: دیدگاه خود(از نگریستن به نامحرم) فرو بندند و فرجهای خویش را حفظ کنند و(زنان) زینت خود را(در جسم) آشکار نگردانند مگر آنچه پیداست(از دست تا مچ و صورت و لباسهای بر بدنشان که تنگ نباشد) وباید که چادرهایشان را بر سرشان فرو اندازند و زینت خود را آشکار نسازند(یعنی سر و گردن و بازو و ساق و پا و آرایش­هایشان را در معرض دید مردم قرار ندهند.) (نور31)



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ جمعه 2 فروردين 1392برچسب:فلسفه,تحریم بعضی چیزها از منظر طب, ] [ 20:40 ] [ لقمان محمدیان ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ در جهت آموزش و ترویج پزشکی اسلامی راه ندازی شده است
امکانات وب
ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 95
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 95
بازدید ماه : 241
بازدید کل : 91924
تعداد مطالب : 219
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1

محکوم کردن توهین به پیامبر

تماس با ما
داستان روزانه